Single mama is op zoek naar leuke man voor intieme spelletjes!

jonge single mamaHallo! Hou jij van intieme spelletjes, of op zoek naar een jonge Milf om eens stevig mee te neuken 😉 Ik sta open voor alles! Vandaar mijn neukprofiel hier.. Ik ben een single mama maar dat zie je er niet aan en dat voel je evenmin! Ben het rondlopen en uitgaan om iemand tegen te komen meer dan moe, en vond hier de perfecte vervanging van dat alles! Ik kan zoveel mannen leren kennen als ik wil en hoef er mijn zetel niet voor uit te komen..
 
Maar ik kan het wel!! Ik woon in West-Vlaanderen en kan hier bij me thuis mensen ontvangen of kan me even makkelijk verplaatsen, eens ik uitgenodigd wordt. Je ziet het niet echt op mijn profielfoto, ik ben slank en normaal gebouwd, voor een jonge milf heb ik perfect lichaam, en borsten, daar ben ik best tevreden over.. Heb donkere lange haren en groenbruine ogen.. ben 30 jaar.. Heb niet echt veel hobby’s of zo, Als single mama is voor een kindje zorgen en een huishouden regelen + werken om dit alles te betalen al intensief genoeg.. Het enige waar ik nog een beetje tijd in steek is in intieme spelletjes s’avonds.. Als er iemand zich aanbied om te spelen, natuurlijk!
 
Ik ben niet echt op zoek naar een vaste relatie, gewoon een leuk afspraakje! Denk dat als jonge milf wel makkelijk te vinden hier, werk dus gewoon wat mee mannen en contacteer me zo snel mogelijk! Verwacht ook niet meteen teveel, ben op de eerste plaats nog altijd een single mama en ken mijn prioriteiten.. Neemt niet weg dat ik mijn behoeftes ook heb en altijd wel te vinden ben voor een intiem spelletje.. Komaan jongens, speel nu gewoon maar mee en contacteer me asap!xx

19 gedachten over “Single mama is op zoek naar leuke man voor intieme spelletjes!

 1. Hey! Drukbezette jongeman, 3 jaar afgestudeerd van unief en carrière aan het uitbouwen. Hierdoor heb ik zeer weinig vrije tijd om op zoek te gaan naar potentiële seksmates! (op kantoor is niet echt een aanrader, been there done that) Jij weinig tijd omwille van jouw kindje, huishouden en werk en ik weinig tijd omwille van mijn carrière. En allebei pretty looking. Mail mij om af te spreken ( lau118@outlook.com).

  Like

 2. laat gerust eens iets weten 😉
  Eens lekker genieten mag er dan wel niet aan mankeren!

  Like

 3. Ben goed uitziende man van 25jaar met als job politieagent. Laat iets weten ben van brugge

  Like

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: