Wie wil een rijpe single vrouw neuken?

Hendrika.jpgDeze oudere dame wil eigenlijk gewoon neuken!

 

gegroet leuke single mannen, eigenlijk gegroet aan alle mannen! Ik ben een rijpe single vrouw die weet wat ze wil en er dan ook geen doekjes wil omwinden! Ik wil neuken! Niets anders meer, gewoon lekker neuken, en liefst zoveel mogelijk en op allerlei manieren. Zoals iedereen vanaf een bepaalde leeftijd heb ik al het een en ander meegemaakt en ervaren.. Zoiets wil ik niet meer, wat ik dan wel wil, zal ik even verder verklaren!

Als single rijpe vrouw van 45 heb je natuurlijk al het een en ander opgebouwd en heb je bepaalde gewoontes en routines. Die wil ik ook niet echt veranderen of aanpassen. Ik heb mijn eigen woonst, hobby’s en vrienden. Het enige dat ik kan wel af en toe kan veranderen is diegene waar ik mijn bed mee deel! Ben nu eenmaal een oudere dame die sex wil! Geen vaste relaties meer, geen zware verplichtingen of vaste regelingen. Gewoon losse afspraakjes, echte losse flodders. Ik zie er best nog goed uit, heb blonde, halflange haren en groenbruine ogen.; verder normaal gebouwd en blank. Als rijpe single vrouw heb ik natuurlijk ook al veel ervaring, deels door mijn facinatie v d kamasutra.; Maar ben altijd bereid om nieuwe dingen te leren kennen en uit te proberen!  

Zo, denk dat je wel begrijpt wat ik wil, nu jij nog! laat me weten wat jij ziet zitten, hoe jij iets geregeld kan krijgen en we passen er een mouw aan.. Ik kan me wel een beetje regelen, zeker als het voor sex is! Hoeveel oudere dames willen nog zoveel sex?! Hier is er een! Mail me nu maar gewoon, vermeld wat je leuk vind of eens wil proberen, deze rijpe single vrouw regelt het voor jou, met jou! Ik verwacht massale reacties! xx

 

 

12 gedachten over “Wie wil een rijpe single vrouw neuken?

 1. Dag mooie dame.ik ben koen,33 jaar en ik woon in Antwerpen.ik ben een verzorgde,nette,beleefde man.ik zie er wel jonger uit en heb veel aantrek.geloof me.als je wil stuur ik je foto’s door.ik heb het nog nooit gedaan met een rijpe jonge mooie dame en zou dat zeer graag willen doen.ik sta voor veel open en zou graag wat bij willen leren van jou.ik kan en wil langskomen maar kan niet ontvangen.ik woon in Antwerpen stad.tot gauw hoop ik .

  Like

 2. Hallo hoe en wat zou ik zeggen umh ik wil wel is met jou wa drinke samen en als klikt beetje vrijen en spelen altyd lekker ps ik geef e’mail Peter.proost5@telenet.be dan stuur ik gelijk foto ok daarna kunne we verder zien.

  Like

 3. Ik wil je graag vrijgezel en ietsje meer als masseren ik je eerst beetje vrijgezel en dan vrijen

  Like

 4. Hallo. Ik een gast van 25j. Ben op zoek naar lekker sex. Ik denk dat het met u wel goed komt omdat je al ervaring in hebt. Dus zou graag eens met je afspreken. foane1989@gmail.com. Stuur me gerust een mailtj dan kunnen wel eens afspreken.
  Grtn
  Stephane

  Like

 5. Hey ik ben Alex en ben 23 jaar en ben opzoek bv zo als jij om is uit te proberen ik ben heel nieuwsgierig en in zal jauw verwennen tot en met mijn stijfe paal ik ik hoop dat jij me zal niet lang laten w8 want jij zalt dan iets misen met mij xx tot zo snel mogelijk stuur me op E-mail en kom direct tot zo snel mogelijk mhuaa x hbj

  Like

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: